About

Jag är en storstadstös med en fot kvar i skogen. Stockholmare. Stickare. Geek. Boknörd. Här blandar jag högt och lågt, skriver om vad som råkar intressera och irritera för stunden. Personligt, allmänt, politik och vardagsligt. Det finns inget tema, inga givna ämnen. Allt är en salig röra.

Den här bloggen kom till som en plats att fly undan till när livet behandlade mig lite extra hårdhänt. Jag hade ett annat ställe att spilla ut tankarna på men den näthemvisten kändes plötsligt otrygg, vänner jag hade där betedde sig illa och jag kände mig inte välkommen längre. Så jag flyttade hit, där tystnaden inte ekade lika avvisande. Det är ju en del av tjusningen med nätet, det är lätt att dra upp bopålarna och slå sig ner någon annanstans.

Det var tyst och ensamt i början, men nu känner jag mig lika inbodd och tillfreds här som jag en gång gjorde där.

Känn dig välkommen, stanna en stund om du vill. Om du känner för att kommentera så hoppas jag verkligen att du inte tvekar.

//Hanna

PS Vill du istället maila mig nås jag på ekferjan at gmail punkt com

Annons

1 tanke på “About”

  1. Ordets makt i betydelsen självterapi, tillflyktsoas och egenfrid är verkligen inte att förringa. Således, intressant läsning och hög igenkänningsfaktor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s