Om bara en dryg vecka är det äntligen dags för Kontrast. Meep! En dryg vecka! Hur gick det här till?

Jag ser att programfliken på hemsidan har fyllts på sen jag var där sist med generella tider för kongressen och ett axplock av de programpunkter som väntar. Ujujuj, hur mycket intressant som helst, det här kommer sannerligen bli fantastiskt bra och kul. Squee!

Redan innan det officiella klockslaget blir det tydligen bokbloggarmingel också. Jag vet inte om jag skulle kunna klassas som bokbloggare, men det händer ju att jag skriver om böcker här så… Asch, om jag hinner (och det har jag faktiskt planerat att göra) så tänker jag absolut var där. Vem vet, jag kanske till och med kommer våga prata med folk! Om inte annat är det säkert ett bra ställe att börja reka lokalerna och känna av stämningen. Och kanske rentav dricka något gott. Ses vi där?

Det Perfekta Jobbet har hört av sig, förresten. Det som jag sökte i söndags. Näh, de vill inte ha mig. Snabbt jobbat i och för sig, det ska de ha en eloge för. Det är inte alltid man blir så snabbt informerad om att man blivit avpolletterad. Men det svider förstås. Hur kan de veta att jag inte är PERFEKT för dem, jag vet det ju. Bläh. Jag som hade föreställt mig precis hur det skulle vara, hur det skulle se ut, hur jag skulle shoppa mig en helt ny garderob för att passa mitt nya jobb, hur jag skulle vara och hur bra allt skulle bli.

Nåja, bara att tugga i sig och gå vidare. Jag har ju ett jobb som jag trivs med väldigt bra och jag vill ju egentligen inte härifrån. Inte just nu iallafall.

Råkade förresten få höra att jag har ”en röst som sammet” häromdagen av en kund. Inte illa med tanke på att jag sitter i telefon i stort sett hela dagarna och bara har min röst att arbeta med. Jag talade om det för min chef. Om ingen annan slår på ens trumma så får man göra det själv. Så det så.


Flattr this

Annonser