Så, då har jag bytt tema. Äntligen. Skoja då inte vilket pyssel jag har haft med det här. Ja, inte själva bytet då, det är så enkelt som allra helst, stort plus till wp.com för det. Men för att klura ut vilket jag skulle välja och alla små detaljer som plötsligt är lite lite annorlunda mot vad jag är van vid. Håhåjaja.

Jag gillar’t iallafall. Vad tycks?

Nå, har ni följt Pond Life den här veckan nu då, inför Doctor Who-premiären på lördag? Det släpps ett litet avsnitt per dag, bara kring en minut långt och idag vid lunchtid kommer det sista. Jag är personligen lite besviken, hade hoppats på någonting lite matigare men man borde väl inte räkna med att de ska undanhålla något från själva TV-serien. Hur som helst, de som har sett premiäravsnittet är mycket nöjda så mina förväntningar på Moffat och co är i vanlig ordning höga.

I andra TV-relaterade nyheter så verkar HBO vara på bra väg att lansera sig på riktigt i Norden och Sverige nu. De pratar om att deras avsnitt kommer vara tillgängliga direkt efter att de sänts i USA, om att man kommer kunna titta på vilken plattform man vill, och att priset kommer ligga på mindre än tio euro per månad. Nu börjar vi snacka om en tjänst som jag skulle vara intresserad av. Visserligen följer jag bara två serier från HBO och jag vet inte hur det skulle funka om jag faktiskt inte vill ha fler. Just nu sänds dessutom ingen av dem. Det återstår att se när de lanserar sig på riktigt. Men bara detta att de verkar sikta på en vettig tjänst är ju ett stort kliv framåt. Tragiskt bara att det kommer nu och inte för, säg, tio år sedan. Hur många presumtiva kunder har inte lärt sig andra vägar att få se det man är intresserad av under den här tiden och kommer få svårt att lära om?

Nåja, jag borde kanske inte gnälla utan bara vara glad att någon gör en ansträngning att tänka rätt. Dessutom är det ju fredag. Hurra!


Flattr this

Annonser