Den här veckan blir något av en kroppspyssel-vecka. I måndags hade jag tid för mina naglar och sportar nu en ny Shellac-färg. Asfaltsgrå Igår var jag och fick en välbehövlig massage. Välbehövlig för att aj.  Och imorgon ska jag och göra något som jag aldrig har gjort förr: fixa ögonbryn och fransar.

Det är liksom inte min grej. Mina ögonbryn sitter där de sitter, jag har sällan någon åsikt om form eller färg. Det kan leda till problem när de ska sminkas, jag vet aldrig om det behövs eller om jag tar i för mycket eller för lite. Hur ska ögonbryn se ut, liksom? Jag har vänner som sjunger salongernas lov, eller åtminstone specifika salongers eller personers lov. Att gå och få bryn och fransar fixade är i deras ögon inte en lyx utan en nödvändighet. Allra minst måste man göra det själv, men det måste göras. Tydligen.

Well, jag känner att jag vill testa och att själv ge mig på mitt eget ansikte känns inte som att det kan gå väl. En gång kan jag väl testa och se hur det blir.

Återstår att se om jag kommer känna igen mig själv i spegeln efteråt. Vad tror ni, kommer jag bli nöjd eller missnöjd?

På hårbottenfronten har jag förresten fått det hittills mest oväntade tipset. Någons pojkväns syster hade precis samma problem som jag med klåda i hårbotten, och ingenting hjälpte och ingen visste vad det kom sig av. Hennes problem försvann när hon började dricka Actimel varje morgon. Um, yeah. Jag har väldigt lite att förlora på att prova känner jag…


Flattr this

Annonser