Jag förstår att ni alla sitter och biter på naglarna i oro för mig och min hårbotten, så en liten lägesrapport kanske inte är helt fel.

Jag har ju den senaste dryga månaden haft en hiskelig klåda i hårbotten. Kortison-smörj har skrivits ut av en läkare och den kanske eller kanske inte har gjort nytta. Jag har fått massor av bra tips från diverse människor i min närhet på hur jag ska kunna avhjälpa det hele, men länge kändes det som att ingenting jag tog mig till gjorde någonting alls. Jag är mycket tacksam för all omtanke som visats mig dock, det värmer att människor vill hjälpa till med den kunskap de besitter.

Så, länge var det riktigt outhärdligt. Somliga dagar är fortfarande sämre än andra, men på det hela så har det faktiskt blivit bättre. Jag har fortfarande besvär och det är svårt att låta bli att klia emellanåt, men det är stor skillnad från för ett tag sedan. Jag är nästan rädd för att jinxa det men kanske kanske har jag börjat se slutet av dethäringa. Vad det kommer sig av är fortfarande öppet för tolkning, och kanske kommer det ta tid innan jag är helt av med klådan. Men, och det här är ett stort men, jag kan fungera någorlunda obehindrat just nu och det känns som en stor vinst.

Jag väntar fortfarande på att en specialist ska titta på mig, återstår att se om det finns något att titta på då. Man kan ju hålla en tumme för att det inte kommer göra det.


Flattr this

Annonser