Ahh, fredag. Visst, det har inte varit en särdeles ansträngande vecka förutom kliet, men ändå. Freeedag. Det har en så skön klang. Snart stundar sovmorgon, långfrukost, kanske en promenad eller så. Och i eftermiddag har jag tid bokad för massage, perfekt början på helgen.

Jag försöker hålla efter det där nu, gå och massera mig med jämna mellanrum. Sedan jag för många år sedan jobbade ihop med en tjej som utbildade sig till massageterapeut och fick lyssna på hennes upprörda föreläsningar så försöker jag se det som en nödvändighet och inte en lyx. Det behövs, jag är suverän på att alstra knutar i axlar och nacke och rygg. Det är inte ens en åldersgrej, sitter man framför en dator större delen av sin vakna tid så är det klart att det blir som det blir. Och efter förra hösten när saker och ting, ska vi säga, inte riktigt var på topp så vill jag inte hamna i det skick jag var då.
Nu var det dock länge sedan jag var hos min massagetjej, semestrarna kom ivägen så det känns att det kan vara dags.

Freeedag.

Kan också vara sista veckan som sommarlugnet på jobbet håller i sig, det börjar märkas att människor snart är tillbaka, men än är det inte så fasligt mycket att göra. Jag håller en lite tumme för att det ska dröja åtminstone en vecka till innan det drar igång igen.

Freeedag.

Dricka lite te, sticka lite på mina vansinnigt-långa-strumpor. Sen massage. Jo, kan nog bli bra det här.

Annons