Wow, vilken sammanfattning av Åcon som Johan har postat borta på Tystnad. Dit och läs med er om ni har det minsta lilla intresse av SF-kongresser. Och om ni inte har det, varför i hela fridens namn inte det för? Dom är awesome.

Jag närde en liten, liten tanke om att jag kanske borde ha åkt till Åcon, men i slutänden valde jag att inte göra det. De verkar ju ha klarat sig och haft en underbar con utan mig. Vad jag däremot ska göra är att åka till Kontrast i Uppsala i höst.

Jag var ju på Eurocon förra året och det var fantastiskt på all de vis, bortsett från att jag höll mig rätt mycket på min kant. Det är svårt, att vara introvert och ganska blyg borgar inte direkt för att jag ens fattar hur man gör för att närma sig folk som man kanske eller kanske inte har träffat eller utbytt några rader med på internet för flera år sedan. Jag vet hur jag ska ignorera min blyghet men det löser inte magiskt alla problem i samband med det. Sånt måste jobbas med, och jag har bestämt mig för att banne mig göra ett bättre jobb på nästa kongress. Kontrast 2012, således. Riktigt hur det ska gå till vet jag inte, men det blir en senare fråga.

Men titta, där kom en annan rapport från Åcon med lite annan inriktning. Nu ska jag sätta mig här och inte alls vara avundsjuk.

Annons