Att ha en ledig dag sådär en vanlig tisdag var ju inte fel. Jag passade på att vara otrogen mot min vanliga massör som inte hade tid för mig och testa en ny i närområdet. Jag behövde det. Jösses, det är verkligen först när man tillbringar hela dagar med att knappt röra sig alls som man inser att kroppen är gjord för att, ni vet, användas.
Alltså, jag accepterar att det har varit helt helvetiskt på jobbet den här våren. Jag gillar mitt jobb annars och är helt okej med de problem som vi brottats med. Lösningen är förhoppningsvis inte långt borta nu, men faktum kvarstår att det tagit otroligt hårt på alla andra delar av livet. Som det faktum att både kropp och sinne tar stryk av långa, enformiga dagar utan möjlighet till nödvändiga pauser. Som att jag inte haft ork att gå och träna på kvällen sedan mitten av mars, något jag verkligen hade behövt med tanke på nämnda enformighet.

Men det här vet alla redan, jag har pratat om det förr.

Så jag testade en ny massör igår. Och jag vet inte om jag kommer gå tillbaka. För visst vill jag få mig en omgång, att muskler kring axlar och nacke får sig en rejäl genomkörare. Men idag är jag öm. Så öm att det var lite av en pina att ställa sig i duschen och behöva tvåla in nämnda axlar och nacke. Aj, aj, aj.
Det är inte första gången, och jag ska ju inte säga säkert att det beror på massören, kan ju vara min stackars knutiga nackes eget fel också.
Men.
Alltså.
Aj.

Annonser