Jag ramlade över en länk till Kulturskaparna som rapporterar om sitt möte med SSU. Gott så, att prata med varandra är alltid positivt. Ett stycke där fastnade hos mig:

 Tänk så annorlunda inte bara framtiden, utan redan vår samtid skulle se ut om aktörerna bakom olagliga tjänster istället lämnade utrymme för nya spännande lagliga alternativ, säger Alfons Karabuda

Ja tänk, så tokigt. Här har vi stått och skrikit oss hesa efter lagliga alternativ i åratal. Helst förstås riktiga kickass tjänster, tjänster som kan sparka rumpa med fildelningen som efter ett tag gjordes olaglig. Men ärligt talat, någonting vadsomhelst hade varit bättre än detta vakuum, att vilja betala för något men inte ens FÅ göra det. Det är först nu som det äntligen äntligen börjar röra litegrann på sig. Litegrann, fortfarande inga kickass-tjänster i sikte.

Och så var allt vi hade behövt göra sluta använda den enda möjlighet som fanns så skulle de lagliga alternativen slå upp som maskrosor ur asfalten. Så tokigt det kan bli. Attans!

Annonser